Bestuur

Het bestuur van de Jonge Veranderaars bestaat momenteel uit vijf leden. Het doel van het bestuur is enerzijds de missie, visie en doelstellingen te bewaken. Zij willen de leden van Jonge Veranderaars zo goed mogelijk faciliteren en begeleiden in het verwezenlijken van hun ideeën.

Ieder bestuurslid heeft een duidelijke taak en verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Daarnaast kan een bestuurslid geraadpleegd worden wanneer een Jonge Veranderaar geholpen wil worden met het verwezenlijken van zijn/haar idee of initiatief. Het bestuur wordt ondersteund door projectgroepen en commissies met wie zij samen alle evenementen en studiereizen organiseren.

Jort Kuiper


Voorzitter


voorzitter@jongeveranderaars.nl

 

Jort is adviseur bij Stevin Technology Consultant. Naast zijn werk, is hij voorzitter van Jonge Veranderaars. “Mijn doel is het versnellen van de transitie naar duurzaam en persoonlijk ov. Ik geloof dat jongeren hiervoor essentieel zijn. Daarom verbind ik jongeren in een omgeving waarbij experimenteren met nieuwe ideeën de standaard is. Daar krijg ik energie van en leer ik veel nieuwe mensen kennen.”

Ingrid Dankers


Secretaris & Summer Challenge


info@jongeveranderaars.nl

 

Ingrid werkt als Projectmanager bij Railforum en is vanuit die rol de vaste kracht achter Jonge Veranderaars. “Ik hecht veel waarde aan plezier binnen mijn werk en zorg daarvoor binnen de projectgroepen van Jonge Veranderaars. Het netwerk van Jonge Veranderaars is ontzettend waardevol voor je verdere loopbaan. Als echte netwerker kom je mij dan ook regelmatig tegen!”

Allard Katstra


Penningmeester


info@jongeveranderaars.nl

 

Allard is adviseur bij Arcadis. Vanuit zijn werk en interesse in de spoorsector is hij bij JV terecht gekomen en in het bestuur houdt hij controle over de financiën. “Ik vind het mooi om te denken in oplossingen, anderen te motiveren dat ook te doen en samen onze sector naar een hoger niveau te tillen. Voor ons jongeren ligt hiervoor een uitgelezen kans: wij zijn (minder) gehinderd door ballast uit het verleden en door onze status kunnen we op een veilige controleerde manier creatief nadenken over de toekomst.”

Sandra Nijenstein


Planning & Activiteiten


info@jongeveranderaars.nl

 

Sandra werkt bij HTM en houdt zich bezig met het verbeteren van de bereikbaarheid van Den Haag en omstreken door de trams en bussen zo optimaal mogelijk in te zetten en andere mobiliteitsoplossingen hier goed op aan te sluiten (bijv. MaaS). En dat alles vanuit het reizigersperspectief. “Mijn passie is om het vervoer voor de reiziger beter te maken. Dat kan alleen als we goed met elkaar samenwerken en we als sector meebewegen met de ontwikkelingen om ons heen. Dus laten we van elkaar leren, vernieuwen en ervoor zorgen dat een frisse wind gaat waaien door de ov-sector!”