Bestuur

Het bestuur van de Jonge Veranderaars bestaat momenteel uit vier leden. Het doel van het bestuur is enerzijds de missie, visie en doelstellingen te bewaken. Zij willen de leden van Jonge Veranderaars zo goed mogelijk faciliteren en begeleiden in het verwezenlijken van hun ideeën.

Ieder bestuurslid heeft een duidelijke taak en verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Daarnaast kan een bestuurslid geraadpleegd worden wanneer een Jonge Veranderaar geholpen wil worden met het verwezenlijken van zijn/haar idee of initiatief. Het bestuur wordt ondersteund door projectgroepen en commissies waarmee zij verschillende evenementen en studiereizen organiseren.

Versterk jij het bestuur in 2022?

Het bestuur van Jonge Veranderaars is altijd op zoek naar een organisatorische talenten met doorzettingsvermogen die in staat zijn mensen te mobiliseren. Ben jij die aanwinst voor het JV bestuur of commissie? Grijp je kans en zet jouw stempel op de toekomst. Jij organiseert samen met andere enthousiaste Jonge Veranderaars evenementen die inspireren tot actie en je brengt jouw ideeën tot alle lagen in de sector zodat ze echt worden gerealiseerd.

Interesse? Super! Stuur een mail naar onze voorzitter.

Christiaan Sijmons


Voorzitter


info@jongeveranderaars.nl

 

Christiaan werkt als Consultant bij Stevin Technology Consultants, daarnaast is hij voorzitter van Jonge Veranderaars. Stevin richt zich op het verbeteren van de publieke infrastructuur. De verschillende opdrachten en opdrachtgevers maken zijn werk erg afwisselend. Daarnaast is sport belangrijk voor hem, zo organiseert hij regelmatig samen met zijn collega’s een grote wielerronde. Voordat hij bij Stevin in dienst kwam, werkte hij zeven jaar lang bij BAM Infra aan verschillende infrastructurele projecten. De laatste paar jaar heeft hij voornamelijk aan TunnelAlliantie projecten voor ProRail gewerkt. Bij JV hoopt hij vele nieuwe inspirerende mensen te leren kennen en verbinding te kunnen leggen tussen mensen, bedrijven en sectoren.

Sebastiaan van der Vliet


Bestuurslid

 

Sebastiaan is Senior Beleidsadviseur Openbaar Vervoer en Luchtvaart bij de Provincie Zuid-Holland: “Openbaar vervoer is cruciaal om ons kleine en drukke land bereikbaar en leefbaar te houden en duurzaam te maken. Er moet alleen nog een hoop gebeuren om OV voor veel mensen een echt alternatief te laten zijn. Dit kan alleen als we samen slimme ideeën bedenken om het openbaar vervoer te verbeteren. De Jonge Veranderaars kunnen hier een cruciale rol in spelen door jongeren in de sector de beste nieuwe ideeën te laten bedenken en de sector te inspireren”.

Marleen van de Kerkhof


Bestuurslid

 

Marleen begon tijdens haar studie aan de TU Delft met de ontwikkeling van de eerste hyperloop. Geïntrigeerd door innovatie en transport maakt ze nu graag impact op mobiliteit en duurzaamheid als international affairs manager bij technologiebedrijf Dual Inventive en als directeur van de climate tech startup The Decarbonisation Company. Ze ziet het spoor als de toekomst van duurzame mobiliteit en gebruikt daarom graag de nieuwste technologieën om het werken aan de spoorinfrastructuur nog duurzamer en efficiënter te maken. Benoemd tot Rail Ambassadeur voor het Europees Jaar van de Jeugd vindt ze het ook van groot belang om het groene en innovatieve karakter van het spoor onder de aandacht van de jeugd te brengen. In haar rol bij JV legt Marleen onder andere vanuit het perspectief van de ‘Single European Railway Area’ de verbinding tussen techniek en politiek.

Tessa van Beek


Secretariaat

 

Tessa is Communicatie en Eventmanager bij Railforum en ondersteunt de initiatieven en verzorgt het secretariaat van de Jonge Veranderaars. Zij is bij Railforum verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, zoals het jaarcongres. Tevens is zij redacteur van het Railforum-relatieblad en neemt zij de vormgeving voor haar rekening.