Bestuur

Het bestuur van de Jonge Veranderaars bestaat momenteel uit acht leden. Het doel van het bestuur is enerzijds de missie, visie en doelstellingen te bewaken. Zij willen de leden van Jonge Veranderaars zo goed mogelijk faciliteren en begeleiden in het verwezenlijken van hun ideeën.

Ieder bestuurslid heeft een duidelijke taak en verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Daarnaast kan een bestuurslid geraadpleegd worden wanneer een Jonge Veranderaar geholpen wil worden met het verwezenlijken van zijn/haar idee of initiatief. Het bestuur wordt ondersteund door projectgroepen en commissies waarmee zij verschillende evenementen en studiereizen organiseren.

Versterk jij het bestuur in 2023?

Het bestuur van Jonge Veranderaars is altijd op zoek naar een organisatorische talenten met doorzettingsvermogen die in staat zijn mensen te mobiliseren. Ben jij die aanwinst voor het JV bestuur of commissie? Grijp je kans en zet jouw stempel op de toekomst. Jij organiseert samen met andere enthousiaste Jonge Veranderaars evenementen die inspireren tot actie en je brengt jouw ideeën tot alle lagen in de sector zodat ze echt worden gerealiseerd.

Interesse? Super! Stuur een mail naar info@jongeveranderaars.nl.

Marleen van de Kerkhof


Voorzitter

 

Marleen begon tijdens haar studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft met de ontwikkeling van de eerste hyperloop. Geïntrigeerd door innovatie en transport maakt ze nu met plezier impact op mobiliteit en duurzaamheid als International Affairs Manager bij technologiebedrijf Dual Inventive en als Managing Director van de climate tech startup The Decarbonisation Company. Ze ziet het spoor als de toekomst van duurzame mobiliteit en gebruikt daarom graag de nieuwste digitale technologieën om het werken aan de Europese spoorinfrastructuur efficiënter en veiliger te maken. Dit allemaal om de beschikbare spoorcapaciteit te vergroten. Als bestuurslid van zowel Jonge Veranderaars als Rail Cargo Information Netherlands vindt Marleen het van groot belang om de nieuwe generatie te inspireren met het duurzame en innovatieve karakter van het spoorsysteem. In haar rol bij JV legt ze onder andere vanuit het perspectief van de ‘Single European Railway Area’ de verbinding tussen technologie en beleid.

Luuk Spanjaards


Bestuurslid

 

Luuk werkt als Consultant Mobiliteit & Logistiek bij Supply Value. Supply Value is een onafhankelijk strategie advies- en implementatiebureau dat opdrachtgevers in verschillende sectoren helpt op het gebied van Digital, Supply Chain & Operations en Procurement vraagstukken, waarbij de focus ligt op impact maken. Luuk heeft verschillende opdrachten gedaan voor ProRail en NS, met name projecten die optimale benutting van de spoorcapaciteit mogelijk maken. Hij gelooft dat een goede samenwerking de sleutel is voor een optimale dienstverlening aan de reiziger, zowel binnen de sector als met andere sectoren. Het is zijn ambitie bij JV om die samenwerking te faciliteren en zo innovatie en continue verbetering te stimuleren. Luuk kan hierin zijn enthousiasme en energie kwijt en wil daarmee de komende jaren toonaangevend zijn in de sector Mobiliteit & Logistiek.

Lieke van der Worp


Bestuurslid

Lieke is een gedreven professional met een passie voor innovatie en duurzaamheid. Met een achtergrond in Industrial Design Engineering heeft ze een scherp oog voor het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor complexe problemen. Want zoals Einstein ooit zei: “We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them”. Als bestuurslid van Jonge Veranderaars en als consultant bij Stevin Technology Consultants streeft ze ernaar een brug te slaan tussen mens en techniek. “Ik zie kansen en mogelijkheden die ontstaan wanneer mensen en technologie effectief samenwerken”. Haar doel is om de innovatieve kracht van technologie te benutten om de spoorinfrastructuur te verbeteren en tegelijkertijd te zorgen dat deze veranderingen in lijn zijn met de behoeften en verwachtingen van de gebruikers en belanghebbenden.

Ezra Ayoub


Penningmeester

Mijn naam is Ezra Ayoub, ik ben 25 jaar en woonachtig in Maassluis. In mijn ‘jonge’ jaren woonde ik aan de kust in Zeeuws-Vlaanderen. De Zeeuwse nuchterheid is iets wat meeneem voor de rest van mijn leven. Op mijn 18e heb ik Zeeland verlaten en ben ik in Delft gaan studeren. Hier heb ik de studie Technische Bedrijfskunde afgerond. Tijdens mijn studie ben ik altijd actief geweest bij de studievereniging en heb ik vele mooie evenementen mogen organiseren zoals studiereizen, bedrijfsbezoeken en workshops. Op dit moment werk ik bij voestalpine Railway Systems in Waddinxveen als Project Manager. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het produceren en installeren van veiligheidssystemen in het spoor wereldwijd. Naast werk rijd ik graag op de racefiets langs de Nieuwe Waterweg. Ik vind het erg leuk om te koken voor vrienden en familie – in de zomer zet ik het liefste de barbecue aan! Komende tijd zal ik mij gaan inzetten als penningmeester bij de Jonge Veranderaars. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn medebestuursleden leuke en leerzame evenementen te organiseren. Hopelijk zie ik jou daar snel!

Bart-Peter Smit


Bestuurslid

Bart-Peter is sinds september 2023 als bestuurslid betrokken bij Jonge Veranderaars. Als gedreven Geo-ICT-er focust hij zich vanuit zijn rol als business consultant bij CGI en als platformtrekker van Jong Geobusiness op innovatieve projecten in de spoor,- en veiligheidssector en zowel in Nederland als in het buitenland. Binnen Jonge Veranderaars richt Bart-Peter zich op het ondersteunen van de verbindende kracht van innovatie en richt hij zich op de rol van IT in de mobiliteitsbranche. Naast zijn werk geniet Bart-Peter van lange stukken fietsen, het beklimmen van steile wanden, en van veldwerk doen in Egypte.

Boyan Phoelich


Bestuurslid

Boyan werkt als accountmanager bij VolkerRail en haalt veel energie uit het verbinden van mensen binnen de spoorsector. Als verbinder wil hij niet alleen mensen met elkaar verbinden maar ook ideeën en visies. Dat hij energie krijgt uit het verbinden van mensen blijkt ook uit het feit dat hij al geruime tijd actief is als bestuurslid binnen Jong VolkerRail. Buiten het werk om staat Boyan al ruim 14 jaar meerdere malen per week als jeugdselectietrainer op het voetbalveld waarbij ontwikkeling en coaching van jeugdspelers centraal staat. Verder geniet hij er in zijn vrije tijd van om met vrienden en familie te zijn, zelf sportief bezig te zijn, lekker te eten & drinken en met enige regelmaat een voetbalwedstrijd te bezoeken. Als bestuurslid binnen de Jonge Veranderaars wil hij een positieve bijdrage leveren aan het verbinden van mensen en het uitwisselen van kennis en ervaringen door inspirerende en leuke events binnen de spoorsector te organiseren. Hopelijk zie ik je snel bij een van onze events!

René van den Berg


Bestuurslid

Tijdens zijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek liep René van den Berg stage bij Bombardier Transportation in Västerås, Zweden. Na het behalen van zijn masterdiploma in Control & Simulation begon hij als Technisch Consultant te werken bij Ricardo Rail, waar hij opdrachten uitvoerde voor NS en NedTrain. In 2021 keerde hij terug van de luchtvaartbranche in de spoorbranche, bij ProRail. Daar werkt hij nu als projectmanager Simulatie bij de afdeling Innovatie. René hoopt, als bestuurslid bij de Jonge Veranderaars, de mobiliteitssector voor jonge werknemers meer aansprekend te maken. Met een sterk jongerennetwerk kunnen we de mobiliteitssector voor reizigers en goederenvervoerders aantrekkelijker maken, de sector verduurzamen en slim digitaliseren. Dan helpt het als de jonge aanwas in de sector elkaars werk en de dagelijkse operatie ervaart, dat we samen aan een strategische visie voor de toekomst werken en dat we elkaar weten te vinden.

BlueElle Middendorp


Secretaris & communicatie

BlueElle is werkzaam als communicatiemedewerker bij de “moederorganisatie” van Jonge Veranderaars: Railforum. Vanuit Railforum versterkt zij het bestuur van de Jonge Veranderaars als secretaris en communicatie. BlueElle hoopt dat Jonge Veranderaars als vereniging alleen nog maar zal groeien en zo zorgt voor meer verbinding tussen jonge professionals in de sector.


We zoeken nieuwe commissieleden. Interesse?
Stuur dan een e-mail naar info@jongeveranderaars.nl