Bestuur

Het bestuur van de Jonge Veranderaars bestaat momenteel uit vier leden. Het doel van het bestuur is enerzijds de missie, visie en doelstellingen te bewaken. Zij willen de leden van Jonge Veranderaars zo goed mogelijk faciliteren en begeleiden in het verwezenlijken van hun ideeën.

Ieder bestuurslid heeft een duidelijke taak en verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Daarnaast kan een bestuurslid geraadpleegd worden wanneer een Jonge Veranderaar geholpen wil worden met het verwezenlijken van zijn/haar idee of initiatief. Het bestuur wordt ondersteund door projectgroepen en commissies met wie zij samen alle evenementen en studiereizen organiseren.

Versterk jij het bestuur in 2021?

Het bestuur van Jonge Veranderaars is altijd op zoek naar een organisatorisch talent met doorzettingsvermogen die in staat is mensen te mobiliseren. Ben jij die aanwinst voor het JV bestuur of commissie? Grijp je kans en zet jouw stempel op de toekomst. Jij organiseert samen met andere enthousiaste Jonge Veranderaars evenementen die inspireren tot actie en je brengt jouw ideeën tot alle lagen in de sector zodat ze echt worden gerealiseerd. Interesse? Stuur een mail naar onze voorzitter.

Sebastiaan van der Vliet


Voorzitter


info@jongeveranderaars.nl

 

Sebastiaan is Beleidsadviseur Openbaar Vervoer en Luchtvaart bij de Provincie Zuid-Holland, daarnaast is hij voorzitter van Jonge Veranderaars. “Openbaar vervoer is cruciaal om ons kleine en drukke land bereikbaar en leefbaar te houden en duurzaam te maken. Er moet alleen nog een hoop gebeuren om OV voor veel mensen een echt alternatief te laten zijn. Dit kan alleen als we samen slimme ideeën bedenken om het openbaar vervoer te verbeteren. De Jonge Veranderaars kunnen hier een cruciale rol in spelen door jongeren in de sector de beste nieuwe ideeën te laten bedenken en de sector te inspireren”.

Chantal Jenster


Bestuurslid

 

Chantal Jenster is Programmamanager Internationaal bij de afdeling Capaciteitsmanagement van ProRail. Zij is in deze rol namens ProRail verbonden aan de Rail Freight Corridors Rhine-Alpine en North Sea-Baltic, alle activiteiten zijn er op gericht om het internationaal goederenverkeer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Chantal vindt het leuk om events te organiseren voor Jonge Veranderaars en ze op deze manier met elkaar in contact te brengen, te motiveren en te inspireren!

Rick Broeren


Bestuurslid

 

Rick is Beleidsondersteunend Medewerker bij de provincie Utrecht en houdt zich in zijn werk vooral bezig met de bussen en trams van de concessie in de regio Utrecht (de geel-grijze bussen en trams). Hij is al jaren actief binnen JV, organiseerde onder meer studiereizen naar Wenen en Stockholm en is nog steeds betrokken bij de organisatie van de studiereizen.

Christiaan Sijmons


Bestuurslid

 

Christiaan werkt als Consultant bij Stevin Technology Consultants. Stevin richt zich op het verbeteren van de publieke infrastructuur. De verschillende opdrachten en opdrachtgevers maken zijn werk erg afwisselend. Daarnaast is sport belangrijk voor hem, zo organiseert hij regelmatig samen met zijn collega’s een grote wielerronde. Voordat hij bij Stevin in dienst kwam, werkte hij zeven jaar lang bij BAM Infra aan verschillende infrastructurele projecten. De laatste paar jaar heeft hij voornamelijk aan TunnelAlliantie projecten voor ProRail gewerkt. Bij JV hoopt hij vele nieuwe inspirerende mensen te leren kennen en verbinding te kunnen leggen tussen mensen, bedrijven en sectoren.