Over ons

Het netwerk voor young professionals in de rail- en ov-sector

Jonge Veranderaars is het jongerennetwerk in de mobiliteitssector. Het netwerk biedt young professionals de kans om hun netwerk uit te breiden, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te stimuleren om te blijven vernieuwen.

Wie?
Zo’n 600 young professionals verbinden zich als Jonge Veranderaars. Zij hebben een frisse blik op actuele onderwerpen en maken deze op verschillende manieren kenbaar bij de gevestigde orde. We organiseren events, studiereizen en excursies waarmee we een zo breed mogelijk beeld van de mobiliteitssector laten zien.

Waarom?
Door je als young professional te verbinden aan de Jonge Veranderaars verbreed je je netwerk en ga je in gesprek met andere professionals uit de sector. Hiervoor organiseren we netwerkborrels en in samenwerking met andere jongverenigingen de Spoorpubquiz en het OVdiner. Ook kom je via JV makkelijker in contact met ‘de beslissers’ uit de sector. Je doet ontzettend veel kennis en inzichten op over de gehele breedte van de sector door mee te doen aan de studiereizen en excursies. JV’ers grijpen de kans om zich naast hun functie in te zetten voor beter ov en werken tegelijkertijd aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat?
Elk jaar organiseert JV events, workshops, maar ook netwerkevents. Kijk in het programma wat de komende evenementen zijn.

Lid zijn van JV is gratis, waar wacht je nog op?! Maak een profiel aan en wordt automatisch op de hoogte gehouden van al onze events.

Vergeet je ook niet aan te melden voor onze LinkedIn groep

Interesse?
Voor meer informatie, vragen of suggesties:

 

Privacy verklaring
Download onze privacyverklaring via onderstaande knop.