Over ons

Hèt netwerk voor jonge professionals in de rail- en ov-sector.

Jonge Veranderaars is het jongerennetwerk in de mobiliteitssector. Het netwerk biedt jonge professionals de kans elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te stimuleren om te blijven vernieuwen.

Wie?
Zo’n 600 jong professionals verbinden zich als Jonge Veranderaars. Zij hebben een frisse blik op actuele onderwerpen en maken deze op verschillende wijze kenbaar bij de gevestigde orde. We organiseren events, studiereizen en excursies om een zo breed mogelijk beeld van de mobiliteitssector te krijgen.

Waarom?
Door je als jong professional te verbinden aan Jonge Veranderaars verbreed je je netwerk met andere jong professionals. Hiervoor organiseren we netwerkborrels en in samenwerking met andere jongverenigingen de Spoorpubquiz en het OVdiner. Ook kom je via JV makkelijker in contact met ‘de beslissers’ uit de sector. Je doet ontzettend veel kennis en inzicht op over de gehele breedte van de sector op door de studiereizen en excursies. JV’ers grijpen de kans om zich naast hun functie in te zetten voor beter ov en werken tegelijkertijd aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat?
In 2019 organiseert JV naast onze netwerkevents, samen met haar leden een aantal grote events. Kijk bij programma voor de komende evenementen.

Lid zijn van JV is gratis, waar wacht je nog op?! Maak een profiel aan en wordt automatisch op de hoogte gehouden van al onze events.

Interesse?
Voor meer informatie, vragen of suggesties:

 

Privacy verklaring
Download onze privacy verklaring via onderstaande knop.