Over ons

Jonge Veranderaars (JV) is hèt jongerennetwerk in de railbranche. Het netwerk biedt young professionals (t/m 35 jaar) de kans om hun netwerk uit te breiden, kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar te stimuleren om te blijven veranderen. Railforum draagt financieel bij aan dit netwerk en biedt ondersteuning vanuit het team.

Voor wie?
Zo’n 600 young professionals uit diverse ov-gerelateerde organisaties en studenten zijn aangesloten bij JV. De potentie van JV zit in het benutten van de kennis en het netwerk van de leden en Railforum. JV organiseert voor haar leden activiteiten, zoals studiereizen, skill workshops en de Summer Challenge.

Maak een verschil
JV werkt aan het versnellen van positieve veranderingen in de mobiliteitssector, door jonge talenten in verbinding te laten komen met branchegenoten, managers en bestuurders uit de railsector, én deze mensen te inspireren en aan te zetten tot actie.

Doe mee met JV!
Help jij mee met de organisatie van activiteiten in een commissie of in het bestuur? Of meld je je graag aan voor onze activiteiten of borrels? Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen.

Word gratis lid
Lid zijn van JV is gratis, waar wacht je nog op?! Maak een profiel aan en we houden je automatisch op de hoogte van onze events.

Vergeet je ook niet aan te melden voor onze LinkedIn groep

Contact
Voor meer informatie, vragen of suggesties:

 

Privacy verklaring
Download onze privacyverklaring via onderstaande knop.