Sneak Preview: Nieuwe website 9292

16 november was het de eer aan ongeveer 30 nieuwsgierige Jonge Veranderaars om als allereerste een sneak preview in de nieuwe website van 9292 te krijgen.

Na een welkomstwoord van de directeur Stefan Hulman en een presentatie over 9292 en de revolutie van reisinformatie van de adjunct directeur Albert Quarles van Ufford van 9292 gingen de JV’ers los op de gloednieuwe website en gaven zij hun visie vanuit het perspectief van een frequente reiziger, een incidentele reiziger of een reiziger met een beperking.

Bij het testen ontstond er een energieke vibe. De presentaties daarna zorgde voor een lading goede input voor 9292. De Jonge Veranderaars hebben genoten van de geslaagde activiteit en 9292 kan tevreden terugkijken op de eerste echte vuurdoop.

Er is afgesproken om volgend jaar rond deze tijd weer een bijeenkomst te organiseren om te laten zien wat 9292 met de input gedaan heeft en om JV weer mee te laten denken over de verdere ontwikkelingen, want de JV’ers die aanwezig waren weten: de revolutie van reisinformatie is pas net begonnen!