En de kweekvijver award gaat naar …

Als Jonge Veranderaars zien we het belang van het aantrekken van jong personeel in de toch wel grijze sector. Het hebben van een breed netwerk zorgt ervoor dat je het meer naar je zin hebt, zorgt voor een binding met de sector. Je netwerk kun je handig inzetten in je werk en bij het vinden van een volgende baan.

Daarom reikte Jonge Veranderaars op het Railforum Jubileumfeest op 10 mei de Kweekvijver Award uit. Het aantrekken van young professionals én hen stimuleren om in hun netwerk te investeren is van groot belang voor de spoor en ov- sector. Het bedrijf dat dit jaar de grootste kweekvijver voor Jonge Veranderaars is… Ricardo Rail!

Naast de award vind je bij hen in de ontvangsthal een jonge mandarijnenboom. Symbool voor de vruchten die Ricardo en de hele sector straks kan plukken.

Ricardo Rail, gefeliciteerd met jullie prijs!

Meer winnaars
Ook oud JV’ers Tania Rademaker en Niels van Oort én JV spinn-off Train2EU vielen in de prijzen. Zij wonnen respectievelijk de Railforum Award voor Beste Ambassadeur, Beste Verbinder en Meest verbindende initiatief. Mede dankzij hun inzet voor Jonge Veranderaars in het verleden.

Volgend jaar reiken we de kweekvijver award voor de 3e keer uit. Moet jouw bedrijf de prijs winnen? Nodig al je collega’s van <35 uit voor het netwerk van Jonge Veranderaars en wie weet gaan jullie er in 2018 met de prijs vandoor.