Nieuwjaarsreceptie Railforum en JV ‘Opscheppen mag’

Nieuwjaarsreceptie Railforum en JV
‘Opscheppen mag’

Datum: 11 januari 2016
Tijd: 16:00 uur tot 19:00 uur
Locatie: Railforum, Moreelsepark 65 Utrecht

Railforum en de JV nodigen je van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op maandag 11 januari.

Na een korte terugblik, draagt David Kramer het voorzitterschap van de Jonge Veranderaars over aan Nick Knoester. Deze kersverse voorzitter leidt samen met Corina de Jongh (directeur Railforum) het nieuwe jaar in. Wat houdt ons het komend jaar bezig? We presenteren het Why, What, How en Who, van Railforum en de JV. Ook maken de leden van Railforum en de JV op originele wijze (nader) kennis. Dit doen we met het Netwerkkleed: een tool in de vorm van een tafelkleed dat op een effectieve en ontspannen manier voor een netwerkervaring zorgt. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf.

De Jonge Veranderaars denken graag mee met uiteenlopende vakgerichte vraagstukken. De frisse en onbevangen blik van een JV’er zorgt voor verrassende inzichten en leidt tot interessante discussies. De Railforumleden hebben op hun beurt een schat aan kennis en ervaring. We kunnen dus veel van elkaar leren!

Programma
15.45 uur         Inloop
16.00 uur         Korte terugblik 2015 en overdracht voorzitterschap JV
16.10 uur         Voorstellen bestuur Jonge Veranderaars
16.15 uur         Why, What, How en Who in 2016
16.30 uur         Netwerkkleed
18.00 uur         Borrel

Pak je kans om de gezichten achter Railforum en de JV beter te leren kennen, wie weet wat we in het komende jaar voor elkaar kunnen betekenen!