Doe ook mee!

Wil jij meer uit je tijd bij de JV halen én gratis naar het actieve ledenuitje 2016 komen? Dat kan! In 2016 zullen er meerdere commissies van start gaan: Activiteitencommissie, PR-commissie, Studiereiscommissie en de Webcommissie.

Vind jij het belangrijk dat de JV positief in het nieuws komt en vind je het leuk om plan te bedenken hoe we nieuwe leden kunnen bereiken, dan is de PR-commissie echt iets voor jou! Heb je goede ideeën voor activiteiten, bezoeken, excursies of onderwerpen voor collegetours, dan is de activiteitencommissie waar je moet zijn! Is schrijven echt jouw ding, kom dan bij de web-commissie en schrijf interessante artikelen of verslagen van activiteiten. In de studiereiscommissie kun je helpen bij de organisatie van de komende studiereis. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende commissies. Je kunt je aanmelden of met vragen terecht bij info@jongeveranderaars.nl.

Activiteitencommissie
De Activiteitencommissie bedenkt en organiseert leuke en interessante activiteiten voor de Jonge Veranderaars. Denk bijvoorbeeld aan kijkjes achter de schermen bij projecten en bedrijven, een collegetour met een invloedrijk persoon in de spoorsector, workshops zoals zakelijk flirten, netwerken en gesprekstechnieken. Ook de JV-race en een testrit met de Noord-Zuidlijn behoort toch activiteiten in deze commissie. De Activiteitencommissie komt een keer per maand samen.

PR-commissie
Er zijn nog zoveel jonge mensen in de spoorsector werken die nog nooit gehoord hebben van de Jonge Veranderaars, dat kan anders! De PR-commissie bedenkt ideeën hoe we ervoor kunnen zorgen dat niemand meer om de JV heen kan. Met hoe meer we zijn, hoe minder de spoorsector om ons heen kan.
Positieve media-aandacht is voor de spoorwereld van groot belang. Ook de JV kan daar een steentje in bijdragen. De PR-commissie bedenkt nieuwswaarde en regelt publiciteit. De PR-commissie komt ongeveer eens in de 6 weken samen, afhankelijk van de planning.

Studiereiscommissie
Ieder jaar gaat de JV op studiereis naar het buitenland om inspiratie op te doen. Waar zal de reis dit jaar naartoe gaan? Heb jij een goed idee? Eenmaal gekozen moeten excursies, slaapplaatsen en vervoer worden geregeld. De Studiereis bedenkt en regelt de hele studiereis. Is regelen en organiseren jouw ding, is deze commissie echt wat voor jou. De studiereiscommissie komt ongeveer een keer per maand samen in de periode voor de studiereis.

Webcommissie
De website is voor velen de eerste kennismaking met de JV. Het is dan ook belangrijk dat de informatie up-to-date is en bezoekers getriggerd worden meer te willen. De Webcommissie zorgt voor content op de website, denk aan artikelen over interessante of actuele onderwerpen, gebeurtenissen op social-media en verslagen van activiteiten. Vind jij het leuk om eens in de zoveel tijd een artikel te schrijven of heb je goeie ideeën voor de website? Meld je dan vooral aan voor de Webcommissie. De Webcommissie is de meest vrijblijvende commissie en komt alleen samen als we daar zin in hebben.