De jury is bekend!

Nog 7 dagen heb je de mogelijkheid om je op te geven voor de SummerChallenge 2017. Wil jij met andere young professionals uit de mobiliteitssector aan de slag en vernieuwende oplossingen bedenken voor uitdagende vraagstukken? Tussen 1 juni en 13 juli krijg je hiervoor de kans tijdens de SummerChallenge 2017, waarbij dit jaar het thema ‘Mobility as a Service, samen verantwoordelijk voor  een aangename reis’ centraal staat. De winnaar wint €2000 euro om in te zetten voor het winnende idee. Deze winnaar wordt bepaald door een 6-koppige jury. We stellen ze graag aan je voor:

Jan Koers
Jan is directeur van InTraffic en daarnaast sinds april 2017 actief als bestuurslid van Railforum. Hij beheert daar de portefeuille Mobility as a Service en is de linking pin van Jonge Veranderaars. Jan is de juryvoorzitter en richt zich met name op de softwarematige kant van de vraagstukken en ideeën.

Frank Ardesch
Frank is Directeur Klantinnovatie & Strategie bij NS. Hij heeft veel ervaring met het in de markt zetten van allerlei producten en met het (intern) coachen van young professionals.

Rolf Dollevoet
Rolf is Professor Weg- en Railbouwkunde aan de TU Delft. Daarnaast werkt hij als Systeemexpert Spoor bij ProRail. Als jurylid waarborgt Rolf de link met de meest actuele kennis over infrastructuur gerelateerde vraagstukken.

Hellen van Dongen
Hellen is directeur Openbaar Vervoer & Spoor bij het ministerie Infrastructuur en Milieu. Als jurylid vertegenwoordigt Hellen de overheid.

Pedro Peters
Peter is tot 1 juni 2017 directeur bij RET, waarna hij met pensioen gaat. Hij verdwijnt gelukkig nog niet uit de sector, want tijdens zijn pensioen zal hij het voorzitterschap van brancheorganisatie OVNL op zich nemen. Als jurylid vertegenwoordigd Pedro dan ook de vervoerders.

Marije de Vreeze
Marije is manager ITS Netherlands (Intelligent Transport Systems) bij Connekt. Als initiatiefnemer van de Taskforce MaaS in Nederland heeft zij ontzettend veel kennis over het thema Mobility as a Service. Als jurylid verbindt Marije de wereld van wegvervoer met de ov-wereld.

 

Wil je deelnemen aan de SummerChallenge? Check dit bericht op onze website voor meer informatie en meld je aan!
Benieuwd met welke ideeën de teams tijdens hun eindpitches komen? Kom 13 juli om 16.00 uur naar het trefpunt bij NS en meld je aan door een mailtje te sturen naar info@jongeveranderaars.nl.