100% JV: Dingen die je gedaan moet hebben in het OV!

Het kan je haast niet ontgaan zijn, maar dit jaar bestaan de Jonge Veranderaars 10 jaar! Naast een groots lustrumfeest op 10 oktober zal er ook een lustrumboek komen. We willen een overzicht maken van alle dingen die je gedaan/gezien MOET hebben in het Nederlandse OV volgens de JV. We zullen alle inzendingen bundelen en uitbrengen in ons lustrumboek. Hier wil je als JV-er natuurlijk aan bijdragen! Wat houdt het in?

Een kort, OV-gerelateerd stukje over wat iedereen volgens jou een keer zou moeten doen of zien. Maar dit mag zo gek zijn als je zelf wilt! Bv. een gewoon stationsbezoek, pak-je-kans met de fyra, in de oudste locomotief van NL rijden, glijden van de glijbaan bij Utrecht Overvecht, springen tussen de poefjes op Leiden Centraal, de wc van Leiden Centraal bezoeken, etc..

Om een richtlijn te geven:

Titel:

Omschrijving (max 8 regels):

Al JV activiteit geweest?:

Belangrijke info: (Waar, Openingstijden, Prijs, Beste tijd om te bezoeken/te doen, Rekening houden met etc.)

Je mag zoveel inzenden als je zelf wilt! Voor de duidelijkheid, het mag dus ook een stukje zijn over een activiteit van JV die al geweest is, maar je altijd bij is gebleven. Maar het kan ook inspireren tot een nieuwe activiteit! Kortom: Wat moet je doen/gedaan/gezien hebben in het Nederlandse OV?

Laat ons dit zo snel mogelijk weten via de mail, maar uiterlijk voor 19 augustus.