Programma voor young professionals @RailTech Europe

Datum:Woensdag 22 juni 2022
Tijd:17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Jaarbeurs, Jaarbeursplein, Utrecht

RailTech Europe is hét vakevenement voor de spoorsector waar alle betrokken marktpartijen zich presenteren. Van opdrachtgever tot ingenieursbureau en van aannemer tot leveranciers van materialen en machines.

Op woensdag 22 juni van 17:00 – 19:00 wordt er een speciaal programma georganiseerd waar young professionals, werkzoekenden en (bijna) afgestudeerden kennis kunnen maken met de spoorsector op een laagdrempelige en informele manier. Dit programma is zeker ook leuk voor degene die al in de sector werken!

Je ontmoet actieve medewerkers uit de spoorsector, maakt kennis met de kansen die er voor jou liggen en krijgt een helder beeld van de gehele keten in de sector.

Het programma is doorlopend en bestaat uit:

Meet & Greet: Borrel mee en ontmoet jonge medewerkers uit de spoorsector die je precies kunnen vertellen wat het werk inhoudt, welke kansen er zijn én waarom zij elke dag met veel energie aan het werk gaan.

Get Inspired: Luister naar diverse korte pitches over het werken aan duurzame mobiliteit en de cruciale rol van het spoor voor de bereikbaarheid van Nederland.

Walk & Talk: Welke bedrijven maken het vervoer per spoor mogelijk? En welke kansen zijn er bij die bedrijven voor jou? Tijdens een ronde over de beursvloer onder leiding van Marleen van de Kerkhof, Nederlands Ambassadeur van ‘European Year of Youth’ en  bestuurslid van de Jonge Veranderaars, de vereniging voor jongeren werkzaam in de spoorsector kom je hier alles over te weten.

Hou jij Nederland op de meest duurzame manier van vervoer in beweging? Spreken Innovatie, ontwikkeling en maatschappelijk belangrijk werk je aan? Er is enorm veel vacature-aanbod bij alle betrokken bedrijven in de spoorsector, grijp jij deze kans?

JV, ProRail, Railforum en RailCargo verwelkomen je graag op de standruimte van ProRail.

Aanmelden is kosteloos en kan via de volgende link: https://www.railtech-europe.com/registration/expo-only/?partner=prorail-recruitement