Meetup | Gevolgen van het coronavirus voor stads- en streekvervoer bij provincies

Datum:Donderdag 14 mei 2020
Tijd:15.00 tot 16.00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams, achter je computer

Normaal gesproken organiseert Railforum samen met leden en partners bijeenkomsten, waarbij de railsector elkaar ontmoet. Live gaat dat nu helaas niet, maar leden van Railforum en Jonge Veranderaars willen wel met elkaar in verbinding blijven. Daarom organiseren we de komende weken iedere donderdag samen een online ‘Meetup’.

Een Meetup is een onlinesessie van maximaal een uur. Een lid van Railforum of Jonge Veranderaars vertelt kort over zijn of haar werkzaamheden in coronatijd. Wat zijn de grote uitdagingen? Welke kansen ziet men voor de toekomst? Vervolgens is er ruimte voor vragen en ontstaat er hopelijk een waardevol gesprek.

In deze Meetup deelt Sebastiaan van der Vliet zijn ervaringen. Sebastiaan is, naast JV bestuurslid, senior beleidsadviseur ov en luchtvaart bij de provincie Zuid-Holland. Het onderwerp van deze sessie is daarom: Wat zijn de korte en lange termijn gevolgen van het coronavirus voor stads- en streekvervoer bij provincies?

Per sessie kunnen maximaal 10 personen zich aanmelden. Het aanmeldproces verloopt via Railforum. Druk op onderstaande knop om je via Railforum aan te melden.
Let op! De sessies worden gehost via Microsoft Teams.