Meetup | Hoe blijven we veilig en comfortabel ov bieden?

Datum:Donderdag 04 juni 2020
Tijd:15.00 tot 16.00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams, achter je computer

Normaal gesproken organiseert Railforum samen met leden en partners bijeenkomsten, waarbij de railsector elkaar ontmoet. Live gaat dat nu helaas niet, maar leden van Railforum en Jonge Veranderaars willen wel met elkaar in verbinding blijven. Daarom organiseren we de komende weken iedere donderdag samen een online ‘Meetup’.

Een Meetup is een onlinesessie van maximaal een uur. Een lid van Railforum of Jonge Veranderaars vertelt kort over zijn of haar werkzaamheden in coronatijd. Wat zijn de grote uitdagingen? Welke kansen ziet men voor de toekomst?

In deze Meetup deelt bestuurslid Christel Mourik haar ervaringen als directeur ov bij de MRDH. Christel zit in de werkgroep ‘1,5 metersamenleving in het ov’. Christel vertelt onder andere over deze ingewikkelde puzzel. Natuurlijk is er ook ruimte voor een goed gesprek, vragen en suggesties.

Per sessie kunnen maximaal 10 personen zich aanmelden via onderstaande knop. Het aanmeldproces verloopt via Railforum. Druk op onderstaande knop om je via Railforum aan te melden.
Let op! De sessies worden gehost via Microsoft Teams.