Serious Game | Ondernemende Gasten

Datum:Vrijdag 07 juni 2024
Tijd:15.00 tot 17.00 uur
Locatie: Word later bekend gemaakt, Volgt later
Plan route

Het is weer tijd voor een nieuwe skills workshop: kom naar een middag serious gamen, vol innovatie en samenwerking! De Jonge Veranderaars en Ondernemende Gasten nodigen je uit voor Naranja, een serious game die jouw skills in teamwork en innovatie aanscherpt terwijl we samen de spoorsector vernieuwen. Deze serious game is erop gericht om jou in je kracht te zetten, onder tijdsdruk te laten samenwerken en jouw creativiteit te laten stromen. Daarna blikken we samen terug hoe je deze skills in je dagelijkse werk kan inzetten om de spoorsector te vernieuwen.

Tijdens Naranja vorm je met je team een succesvolle limonade startup uit Zuid-Europa. Na het Mediterrane succes is het tijd voor Naranja om Nederland te veroveren. Maar dat lukt alleen met een creatief team dat de Nederlandse markt door en door kent. Ga de uitdaging aan om binnen strakke deadlines creatieve oplossingen te bedenken – van een frisse naam en een logo tot een sprankelende productpresentatie en een pakkende radioreclame. Het team dat het meest overtuigt, sleept het felbegeerde contract met Naranja in de wacht. Onderweg leer je hoe je effectief onder tijdsdruk online samenwerkt, creatieve processen doorloopt en vernieuwende ideeën tot stand brengt.

Dus, heb jij het in je om met jouw team de spoorsector eens flink op te frissen? Meld je aan en zorg dat je erbij bent. We hebben minstens 25 aanmeldingen nodig om deze spraakmakende serious game te realiseren, dus wacht niet te lang!

Log in om je aan te melden:

Deze mensen hebben zich al aangemeld:

Lars Heldring EU vertegenwoordiger Mobiliteit, Jonge Klimaatbeweging
Elian Korsaan Adviseur openbaar vervoer, Gemeente Amersfoort
BlueElle Middendorp Communicatiemedewerker, Railforum
Gearte Nynke Noteboom -, -
Sigrid Speckens UX designer, NS
Lieke van der Worp Consultant, Stevin