JV op Railtech

Datum:Woensdag 27 maart 2019
Tijd:10.00 tot 19.00 uur
Locatie: Jaarbeurs, , Utrecht

Help nieuw technisch talent de sector in

We staan samen voor de uitdaging om het OV positief te veranderen. Hiervoor hebben we veel nieuwe talenten nodig. Help je mee om dit te regelen? Op de Railtech komt er veel jong talent die interesse hebben in onze sector. Dé kans om hen aan onze sector te binden. Kan jij helpen om hen de sector te laten zien?
Help mee en begeleid een groep langs verschillende stands. Daar vertellen de bedrijven zelf over hun passie en tussen de stands door vertel jij over wat jouw drijft.
Wil jij één of meerdere keren een uur rondleiden? Laat het dat weten, door een mail (info@jongeveranderaars.nl) met je naam en welk moment jij kan/wil op 26-27-28 maart tussen 10u en 17u. Toegang is gratis na aanmelden. Vraag gerust collega’s of andere hierbij.

JV workshop Railtech – woensdag 27 maart 13.15-14u
Op zoek naar iets anders? Weg met je after-lunch dip. Als Jonge veranderaars versnellen wij de positieve verandering in de mobiliteit. En dat gaan we ook samen doen in deze workshop. Jij gaat in een team enorme uitdagingen uit onze sector oplossen. En dat allemaal binnen een uur. Daarvoor moet je wel bereid zijn in actie te komen.  Durf jij het aan?

Time to party – woensdag 27 maart 16u – standnummer 4.011
Vanaf een uur of vier ’s middags is het op de beursvloer tijd voor een feestje. Jonge Veranderaars sluiten aan bij Alom en Dual Inventive. Samen genieten wij van een unieke mix van live entertainment, electronic dance music, een hapje en een drankje. Zo maken wij deze middag en avond uniek en verfrissend!