Vacature bestuurslid Jonge Veranderaars

Jonge Veranderaars is op zoek naar gemotiveerde nieuwe bestuursleden (leeftijd tot 35 jaar). Wij zouden het heel leuk vinden als young professionals uit jouw organisatie zich aansluiten bij het bestuur!

Jonge Veranderaars: hét jongerennetwerk in de mobiliteitssector
Jonge Veranderaars (JV) is hét jongerennetwerk in de mobiliteitssector. Het netwerk biedt jonge professionals (tot 35 jaar) de kans elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen, een kritische bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de sector en elkaar te stimuleren om te blijven vernieuwen. Samen met onze 600 leden organiseren we inhoudelijke evenementen en informele netwerkborrels. Het is een breed netwerk dat onder andere bestaat uit young professional van ov-bedrijven, overheden, adviesbureaus, infrabedrijven en belangenorganisaties. Het JV-bestuur bestaat momenteel uit 4 personen: voorzitter Christiaan Sijmons (Stevin Technology Consultants), Sebastiaan van der Vliet (Provincie Zuid-Holland), Marleen van de Kerkhof (Dual Inventive) en Tessa van Beek (Railforum).

Organiseer evenementen en studiereizen en ontwikkel je skills
Als bestuurslid krijg je de vrijheid om samen met de andere bestuursleden evenementen en activiteiten te organiseren over de thema’s die bij jou passen. Dit kan van alles zijn: van workshops tot studiereizen, webinars en congressen. Ook kun je diverse skills ontwikkelen, bijvoorbeeld netwerken, partnerships aangaan, financiën bijhouden en communicatie verzorgen en nog veel meer!

Heb jij tijd om je voor JV in te zetten?
Wil jij de kans aanpakken om een verandering teweeg te brengen in de ov-sector? Meehelpen en meedenken bij de organisatie van interessante activiteiten en events? Dan zoeken we jou! We hebben plekken vrij voor maximaal 4 nieuwe bestuursleden.

  • Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan JV, jezelf ontwikkelen en tegelijk je netwerk uitbreiden?
  • Heb je tijd om 1x per maand een vergadering in een eetgelegenheid in Rotterdam bij te wonen?
  • Wil je je daarnaast minimaal 1 uur per week inzetten voor JV?

Heb je interesse?
Solliciteren kan tot en met 1 december. Stuur je motivatie in een e-mail naar onze voorzitter Christiaan Sijmons via info@jongeveranderaars.nl. Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.