Hèt netwerk voor jonge professionals in de rail- en ov-sector.

De Jonge Veranderaars is het jongerennetwerk in de ov-sector. Het netwerk van de Jonge Veranderaars biedt jonge professionals de kans elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te stimuleren om vernieuwend bezig te zijn in de ov-sector.

Wat doen we?
De Jonge Veranderaars richten zich op het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende organisaties binnen en buiten de ov-sector. Dit doen we door het organiseren van excursies, bedrijfsbezoeken, studiereizen en congressen. Daarnaast richten we ons op veranderingen in de spoorsector die stimuleren en/of bijdragen aan het verbeteren van het imago van de sector en het werken in de ov-sector.

Verslagen van onze activiteiten vind je op deze website onder ‘Activiteiten’. Bij ‘Uitgelicht’ staan andere lopende projecten waar wij ons mee bezig houden. Een kleine selectie:
* SummerChallenge (Innovatieprogramma)
* Back-on-Track (Congres)
* Innovatiecongres
* Borrels en Spoorpubquiz
* Spoordiner
* Studiereizen naar o.a. Wenen, Berlijn, Stuttgart, Budapest

De leden
Het netwerk van de Jonge Veranderaars bestaat uit ruim 500 leden, voornamelijk vanuit bedrijven, maar ook studenten en andere geïnteresseerden zijn vertegenwoordigd. De leden worden door middel van de nieuwsberichten op de site regelmatig op de hoogte gehouden van de komende activiteiten. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan het lidmaatschap.

De organisatie
Onder het kopje ‘Organisatie’ kun je meer te weten komen over de vorm van onze organisatie.

Interesse?
Voor meer informatie, vragen of suggesties kun je ons mailen.